BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE’DE HALKIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

“ASKİ’NİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI”... ASKİ’nin Çine’de alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. ASKİ ekipleri Akçaova’ya içme suyu sağlayan önemli bir kaynakta drenaj çalışmaları gerçekleştirerek su verimliliğini artırdı.

07 Ocak 2019 Pazartesi 10:27
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE’DE HALKIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

İçme suyu yeterliliğini sağlamak için yapılan çalışma tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. İçme suyu çalışmaları çerçevesinde bir diğer çalışma ise Madran’da gerçekleştirildi.  İçme suyu hattında meydana gelen arızaya vakit kaybetmeden müdahale eden ekipler sorunu çözdü. ASKİ ekipleri Gölyaka’da eskiyen ve sık sorun çıkaran içme suyu hattına müdahale ederek çalışması yaptı. Yenilenen hat halkın hizmetine sunuldu. İçme suyu çalışmalarının yanı sıra Çine’de kanalizasyon altyapısı alanında çalışmalarına da ağırlık veren ekipler Hamitabat mahallesinde kanalizasyon hat çalışması gerçekleştiriyor. Halkın talebi üzerine vakit kaybetmeden başlatılan çalışmalar kısa zamanda tamamlanacak.

HALK ÇERÇİOĞLU’NUN HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Çine’de Hamitabat, Gölyaka, Akçaova ve Madran’da yürütülen altyapı çalışmaları başta olmak üzere ilçe genelinde gerçekleştirilen tüm hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15