Başkan Çerçioğlu Çineli Muhtarlarla Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'le birlikte Çineli muhtarlarla bir yemekte buluştu. Başkan Çerçioğlu, Çine'ye Büyükşehir Belediyesi'nin şimdiye kadar yaptığı yatırımların artarak devam edeceği söyledi.

05 Ocak 2019 Cumartesi 10:22
Başkan Çerçioğlu Çineli Muhtarlarla Buluştu

Başkan Çerçioğlu'na CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de eşlik etti. Mahallelerine yapılan yatırımlar ve hizmetler için  teşekkür eden mahalle muhtarları başkan Çerçioğlu'nu ve başkan Dinçer'i desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Çerçioğlu, her vatandaşa ve her mahalleye eşit ve adil hizmet etmeye devam edeceklerini ifade edip “Çine'ye hiçbir dönem yapılmayan yatırımı yaptık. Çine, Aydın Büyükşehir'den en fazla yatırım alan ilçelerden bir tanesi. Bundan sonra da Enver Başkan'la birlikte yeni yatırımları Çine'ye kazandıracağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.01.2019 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15