BAŞKAN ÇETİN: DÜNYA ÇOCUKLAR GÜLDÜKÇE GÜZEL

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çocuklar için umut olmak isteyen “Gönüllü Umut Yolcuları” grubunun yardım kampanyasına destek vererek, öğrencilerin ihtiyacını karşıladı.

25 Eylül 2018 Salı 15:08
BAŞKAN ÇETİN: DÜNYA ÇOCUKLAR GÜLDÜKÇE GÜZEL

Gönüllü Umut Yolcuları olarak, 100 çocuğu mutlu etmek adına Pozantı’nın Aşçıbekirli İlkokulu’nda geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte, çocuklara çanta, kırtasiye malzemesi, mont, ayakkabı, ecza dolabı, satranç takımı yardımında bulunuldu. Ayrıca ilkokulda yapılan ikramlar ve palyaço gösterileriyle, çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Etkinliğe, Pozantı Kaymakamı Mehmet Soylu, Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Aşçıbekirli Köyü İlkokulu Müdürü Murat Karacan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen etkinlikte, öğrenciler için toplanan yardımlar teslim edilirken, palyaço gösterisi ve ikramlarla 100 öğrenci gönüllerince eğlendi.

Gönüllü Umut Yolcuları grubunun sosyal medyadan oluşan bir yardım ekibi olduğuna dikkat çeken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Dünya çocuklar güldükçe güzelleşiyor. Biz de, çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve ihtiyacı bulunanlara yardım için yola çıkan arkadaşlarımızın bu güzel etkinliğine, bizlerin de çocuklarımızın yüzünü güldürmede katkı koymamızı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Tamamen gönüllü bir hareket olarak kurulan Gönüllü Umut Yolcuları’na çıktıkları bu güzel yolda başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 25.09.2018 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15