BAŞKAN ÇETİN KENDİ KIZININ NİKAHINI KIYDI

BAŞKAN SONER ÇETİN'İN EN MUTLU GÜNÜ

28 Mayıs 2017 Pazar 12:18
BAŞKAN ÇETİN KENDİ KIZININ NİKAHINI KIYDI

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 4 çocuğundan en büyüğü olan Ece Çetin'in nikahını kıyarak, hayatının en mutlu gününü yaşadı. Başkan Çetin, "Bir babanın, kendi kızının nikahını kıyması herkese nasip olmaz. Bunu bana geçtiğimiz aylarda kızının nikahını kıyan Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan Karalar önermişti. Ben de Zeydan Bey'in tavsiyesine uyarak, kızım Ece ile oğlumuz Ogün'ün nikahını kıyacağım. Her gün 4-5 nikah kıyıyorum ama bu nikahın anlamı benim için çok büyük" dedi.

Kızı Ece Çetin ile damadı Ogün Öztürk'ün nikahını gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Seyit Torun, Erdal Aksünger, Eski Genel başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Eski Genel Sekreter ve PM Üyesi Hakkı Süha Okay, CHP PM Üyesi ve Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın şahitlikleriyle kızını evlendirdi.

Merkez Çukurova İlçesi Karslılar Mahallesindeki Park Zirve Tesisleri'nde gerçekleşen düğün törenine, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı AK Parti Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı, CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan, Adana Baro Başkanı Veli Küçük te katıldı. Bürokrasi, siyaset, iş dünyası ve halkın davetli olduğu düğüne sürpriz yaparak katılan Türkiye'nin en büyük sanatçılarından Onur Akın da katılarak, genç çiftler için sahneye çıkarak sevilen türkülerini seslendirdi.
Misafirlerin de eşlik ettiği güzel türkülerinin ardından Başkan Soner Çetin'i sahneye davet eden Onur Akın, "Bugün bir sürpriz yaparak, sevgili dostum, değerli Başkanımız Soner Çetin'in bu mutlu gününe ortak olduk. Dostlukta, bunu gerektirirdi" dedi. Başkan Çetin de, "Dostluk, kardeşlik, bu dünyadaki en güzel duygular. Umarım, özlediğimiz barış, kardeşlik dolu günlere hep beraber ulaşırız. Dostluklar mezara kadar devam eder. Bunun en güzel örneği de Onur Akın" diye konuştu.
Gece geç saatlere kadar devam eden düğünü töreninde, Ece-Ogün Öztürk çiftinin yakınları ve dostları, birbirinden güzel şarkı-türkü eşliğinde sahneyi doldurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15