BAŞKAN GÜRKAN, “MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak; “Belediyeler ile halk arasında bir köprü görevini gören muhtarlarımız hiç kuşkusuz ki doğrudan demokrasinin gerçek temsilcisidir. Edirne için; Edirne’yi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de muhtarlarımızla koordineli çalışmaya; yaşanan sorunlara birlikte çözüm aramaya devam edeceğiz” dedi.

18 Ekim 2018 Perşembe 12:13
BAŞKAN GÜRKAN, “MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Gürkan, yayınladığı mesajda şunlara yer verdi;

“Doğrudan demokrasinin gerçek temsilcileri olan saygıdeğer muhtarlarımız. 8 bin 300 yıllık tarihe sahip olan; Osmanlı’ya 92 yıl başkentlik yapmış; birçok medeniyetin buluşma noktası olan böylesine değerli bir kentte yaklaşık 4,5 yıldır sizlerle birlikte görev yapmaktayım. Göreve geldiğimiz günden itibaren en büyük misyonumuz kenti Edirne Halkı ile birlikte yönetmektedir. Bu konuda en büyük desteği her zaman sizlerden, değerli muhtarlarımızdan aldım. ‘Birlikten kuvvet doğar’ anlayışı ile kentimizin sorunlarına her zaman birlikte çözüm aradık. Bazen imkanlarımız kısıtlı olsa da; problemleri birlikte aşabilmek için canla başla mücadele ettik ve ivedilikle çözüme kavuşturduk. Hiç kuşkusuz ki sizler; belediye ile halk arasında kurulan önemli bir köprü görevini yürütmektesiniz. Yaşadığınız mahallenin sorunlarını çözebilmek; mahalle halkına daha iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışmaktasınız. Sizlerden aldığımız destekle kentimiz için dün olduğu gibi bu gün de bütüncül bir yaklaşım sergilemeye; Türkiye’nin en bereketli topraklarında; ülkenin en aydınlık insanları için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasinin seçilmiş neferi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor; saygıyla selamlıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15