Başkan Kılıç Maltepelilerle buluştu

İkinci kez Maltepe Belediye Başkanı seçilen Ali Kılıç, mazbatasını aldıktan sonra ilk mesainde Maltepe sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıç, “Mazbatamızın mutluluğunu gerçek sahipleriyle, Maltepe halkıyla paylaştık” dedi.

19 Nisan 2019 Cuma 12:21
Başkan Kılıç Maltepelilerle buluştu

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Maltepelilerin oylarıyla yeniden Belediye Başkanı seçilen Ali Kılıç,  17 günlük Demokrasi Nöbetinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Kılıç mazbatasını aldıktan sonraki ilk mesaisinde, Maltepeli vatandaşları ziyaret etti. Bu mazbatanın gerçek sahibinin Maltepeliler olduğunu ifade eden Kılıç, “İkinci 5 yıllık hizmet dönemimizin ilk gününde mazbatamızın mutluluğunu gerçek sahipleriyle, Maltepe halkıyla paylaştık. Maltepeliler bize güvendi, bir 5 yıl daha hizmet görevini bize verdi. Hiçbir vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi. Kılıç’ı karşılarında gören vatandaşların mutlulukları gözlerinden okunurken, ‘sadece seçimde değil her zaman halkın yanında’ yorumları yapıldı.

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ ÇAĞRISI

İkinci kez Maltepe Belediye Başkanı seçilmesinin ardından çok sayıda tebrik mesajı alan Ali Kılıç, çiçek göndermek yerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunulması çağrısı yaptı. Bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaşsın başlığı ile bir çağrı yapan Kılıç,  “Belediye Başkanlığı tebriği için çiçek yollamayı düşünen dostlarım ÇYDD Bir Işık da Sen Yak Burs’un katkı sunabilir ya da Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunabilirsiniz” dedi.

Son Güncelleme: 19.04.2019 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15