Başkan Kurt, Cenaze İşleri Film Ekibi ile buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi katkıları ile çekilen; yönetmenliğini Korhan Uğur’un yaptığı, yapımcılığını ise Saygın Film ve Serpil Altın Film’in üstlendiği komedi filmi Cenaze İşleri’nin oyuncuları ile bir araya geldi.

20 Temmuz 2017 Perşembe 16:47
Başkan Kurt, Cenaze İşleri Film Ekibi ile buluştu

Gündüz Cenaze İşleri ekibini makamında ağırlayan Başkan Kurt, akşam film setini ziyaret etti. Başkan Kurt ziyaretin ardından da Oyuncu Suzan Aksoy ile Büyükdere Mahallesi’ndeki sinema gösterimine katıldı.

Başkan Kurt, bir Odunpazarı Filmi olan Cenaze İşleri’nin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncuları ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete; Yapımcı Serpil Altın, Yapımcı Mustafa Saygın, Yönetmen Korhan Uğur, Oyuncular Melih Selçuk, Cemre Melis Çınar, Suzan Aksoy, Ergun Kuyucu, Barış Kıralioğlu, Yüksel Ünal, Caner Atacan katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, renkli bir sohbete ev sahipliği yaptı. Başkan Kurt’un “Yere Düştü Alamadım Fesimi” adlı Eskişehir Türküsü’nü dinlettiği ziyaret sırasında, ekip üyeleri Odunpazarı’nı ve Eskişehir’i çok beğendiklerini söyledi.

“ESKİŞEHİR HALKI ÇOK AYDIN”

Usta oyuncu Suzan Aksoy, Odunpazarı’nda çok şey yapılabileceğinin altını çizdi. Odunpazarı’nın bu alt yapıya sahip olduğunu belirten Aksoy, Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı çok beğendiğini dile getirdi. Çekimler sırasında ya da sonrasında hiç sorun yaşamadıklarını vurgulayan Aksoy, “Eskişehir halkı çok aydın. İnsana pırıl pırıl bakıyorlar. Çok uygar bir şehir” dedi.

“ODUNPAZARI’NI TANITAN ÇALIŞMALARA AÇIĞIZ”

Odunpazarı’nı tanıtan çalışmalara açık olduklarını belirten Başkan Kurt, “Anadolu Üniversitesi’nde Sinema Televizyon Bölümünün olması Odunpazarı’nda, Eskişehir’de çok fazla çekim yapılmasına neden oluyor. Ancak biz daha farklı işler yapmak istiyoruz. Sadece sinema değil, müzik ve diğer sanat alanlarında da Eskişehir’i ön plana çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN KURT FİLM SETİNDE

Başkan Kurt; ziyaretin ardından, akşam saatlerinde Cenaze İşleri Film setini ziyaret etti. Çekilen film sahnelerini izleyen Başkan Kurt, çekimlerden sonra set ekibi ve oyuncularla yemek yedi. Cenaze İşleri Ekibi ve oyuncuları sohbet eden Başkan Kurt, daha sonra usta oyuncu Suzan Aksoy ile beraber; Büyükdere Mahallesi’deki sinema gösterimine katıldı.

Son Güncelleme: 20.07.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15