Başkan Kurt: “Evet 1 kişiyi, hayır Türkiye’yi kurtaracak!”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

03 Şubat 2017 Cuma 14:50
Başkan Kurt: “Evet 1 kişiyi, hayır Türkiye’yi kurtaracak!”

Başkan Kurt son olarak anayasa referandumuna karşı 44 örgütün bir araya gelerek oluşturduğu Eskişehir HAYIR Platformu ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Eskişehir HAYIR Platformunu oluşturan derneklerin, meslek örgütlerinin ve sendikaların temsilcileri katıldı.

“BU İŞ PARTİLERİN DEĞİL TÜRKİYE’NİN SORUNU”

Platform üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt, Anayasa değişikliği referandumunun şuanda Türkiye’nin en önemli sorunu olduğunu belirtti. Bu anayasa değişikliğinin Türkiye’nin güncel sorunlarından hiç birini çözmediğini söyleyen Başkan Kurt, “Evet 1 kişiyi kurtaracak, hayır Türkiye’yi kurtaracak. Bu nedenle de böyle bir platformunun oluşturulması bizim canı gönülden isteyeceğimiz ve destekleyeceğimiz bir oluşum. Bu işin siyasi partisi yok.” dedi.

“SİYASET ÜSTÜ BİR OLUŞUMUZ”

HAYIR Platformu adına konuşan Türk Tabipleri Birliği Eskişehir Bilecik Tabip Odası Başkanı Hamit Güçlüer, Eskişehir HAYIR Platformu’nun 44 dernek, meslek örgütü ve sendikanın bir araya gelmesiyle oluşturulduğunu kaydetti. Siyasi partilerin bu platformda yer almadığına

dikkat çeken Güçlüer, siyaset üstü bir oluşum olduklarının altını çizdi. Güçlüer, “Tabii ki Eskişehir’in siyasi dinamikleri ile belirli ortamlarda bir araya gelecek. Bizler de belediye başkanlarımızla bu süreçte birlikte olmayı, platformumuzu tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle de sizi ziyaret ettik. Platformumuz referandum sürecinde bir takım uygulamalarda bulunacak. 10 Şubat’ta saat 18.00’de Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağımız forumla Eskişehir kamuoyunu kendimizi tanıtacağız. Platformumuz anayasal değişikliklere hayır diyen her yapı ve gruba açık.” dedi.    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15