Başkan Soner Çetin: "Kazanan Adana olsun!"

Başkan Soner Çetin, Adana Demirspor ve Adanaspor’u ziyaretinde dostluk mesajı verdi

20 Nisan 2019 Cumartesi 09:46
Başkan Soner Çetin: "Kazanan Adana olsun!"

Başkan Soner Çetin önce Adana Demirspor tesislerine giderek, Mavi Lacivertli futbolcularla sohbet etti. Tesislerde Başkan Çetin’i Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak karşıladı. Antrenman sahasına geçen Soner Çetin, futbolculara elleriyle baklava ikram etti. Başkan Çetin’in Pote’ye kendi elleriyle baklama yedirmesi dikkat çekti.

Bir süre antrenmanı izleyen Başkan Çetin, Teknik Direktör Ümit Özat ile sohbet ederek, başarılar diledi. Kulüp Başkanı Murat Sancak, Başkan Çetin’i gezdirdiği tesislerde yaptığı yenilikleri de anlattı.

ÇETİN’E NOSTALJİ FORMASI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Osman Yereşen tesislerine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çetin burada Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün yurt dışında olması nedeniyle Yönetim Kurulu Üyesi Erkin Doygun tarafından karşılandı.

Adanaspor antrenmanını ziyaret eden Başkan Soner Çetin, Teknik Direktör Eyüp Arın ve futbolcularla sohbet ederek başarılar diledi. Başkan Çetin, Adanasporlu futbolcularla bir süre sohbet ederek, “Adana’ya yakışır şekilde centilmence ve kardeşçe bir maç olmasını diliyorum. Her iki takım da Adana’nın önemli markaları. Gönül Adana’nın Süper Lig’de iki takımla temsil edilmesini istiyor” dedi.

Erkin Doygun ziyarette Başkan Soner Çetin’e Adanaspor’un nostalji formasını hediye etti.

Son Güncelleme: 20.04.2019 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15