BELEDİYE TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR 

Sarıyer Belediye Tiyatrosu ekim ayında yeni sezona merhaba diyecek.

25 Eylül 2017 Pazartesi 12:09
BELEDİYE TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR 

Sarıyer Belediye Tiyatrosu ekim ayında perdelerini açıyor. Yeni sezona 5 yetişkin 3 çocuk oyunu ile başlayacak olan ekip ilk olarak 7 Ekim saat 20.00’da Nejat Uygur Sahnesi’nde ramazan boyunca Mahallelerde Tiyatro Şenliği kapsamında sahnelenen ve büyük beğeni toplayan Katakulli oyunuyla sahneye çıkacak. Katakulli’nin yanı sıra, Eskicinin Tazesi ve Çırçır Sefası da bu sezon tekrar sahnelenecek oyunlardan.

 

Çocuklar Unutulmadı

 

Alman yazar Bertolt Brecht’in ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ ve Fransız yazar Edmond Rostand’ın ‘Öldürdüğüm Adam’ adlı oyunları sezon boyunca Nejat Uygur Sahnesi’nde oynamaya devam edecek. ‘Sözcük Dükkanı’ ve ‘Momo’ adlı oyunlarını tekrar sahneleyecek ekip, yepyeni bir çocuk oyunu olan  ‘Esrarengiz Müzik Kutusu’  ile de minik tiyatro severlerin karşısına çıkacak. 26 Ekim’de prömiyeri yapılacak oyun sezon boyunca

8 oyun 52 oyuncusuyla seyirciyle buluşacak. 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15