BÜYÜKŞEHİR ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atamızın 79. ölüm yıl dönümünü saygı ve özlemle andı.

11 Kasım 2017 Cumartesi 13:57
BÜYÜKŞEHİR ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDI

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen“Atatürk’ü Anma Gecesi” adlı etkinlikte, kültür merkezi eğitmenleri ve kursiyerleri tarafından hazırlanan program sahnelendi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan gece, Atatürk’ün hayatından kesitlerin yer aldığı video gösterisiyle devam etti. Kültür merkezi kursiyerleri ve eğitmenleri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisinde Atatürk’ün hayatından kesitler sunuldu ve sevdiği şarkılar sahnelendi.

Gecenin sonunda oyuncular ve seyirciler tarafından hep bir ağızdan  “Andımız” okundu. Bunun yanı sıra gecede, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlük eseri “Nutuk” seyircilere dağıtıldı.

Geceye yoğun katılım gösteren Aydın’lılar, Ulu Önder Atatürk’ümüzü anma gecesi düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 11.11.2017 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15