ÇANKAYA’DA MÜZİK ZİYAFETİ

Çankaya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, sanatseverlere müzik dolu bir akşam yaşattı. Şef Satılmış Koruk yönetimindeki koro, seslendirdiği türkülerle büyük beğeni topladı.

08 Ocak 2018 Pazartesi 12:19
ÇANKAYA’DA MÜZİK ZİYAFETİ

Çankaya Evlerinde müzik eğitimi alan koroların bir araya gelmesiyle oluşan Çankaya Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, sanatseverlere müzik dolu bir akşam yaşattı.

 

Şef Satılmış Koruk yönetiminde yaklaşık 20 yıldır çalışan koro, Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde Türkiye’nin dört bir yanından derlenen ezgileri seslendirdi. Geniş bir repertuara sahip olan koro çalışma disiplinini ve müziğe olan tutkusunu bir kez daha gösterdi. Koronun seslendirdiği türkülerinin yanı sıra solo performansların da dakikalarca alkışlandığı gece, Atatürk ve silah arkadaşlarına adandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15