Çankayalı miniklerin piknik keyfi

Okul öncesi eğitimde verdiği hizmetle marka haline gelen Çankaya Belediyesi’nin minik öğrencileri kreşteki eğitim-öğretim döneminin ardından katıldıkları piknikle keyifli zaman geçirdiler.

23 Temmuz 2017 Pazar 13:49
Çankayalı miniklerin piknik keyfi

Kaliteli ve uygun fiyat anlayışı ile okul öncesi eğitimde adından söz ettiren Çankaya Belediyesi’nin 12 kreşinde eğitimlerine devam eden çocuklar Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda piknik yaparak doyasıyla eğlendiler.

Eğitmenlerinin eşliğinde güzel havayı da fırsat bilerek gönüllerince eğlenen çocuklar Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nın çimlerinde çeşitli oyunlar oynayıp yemeklerini yediler. Pikniğe getirdikleri yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaşan ve birlikte oyunlar oynamanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdiler.

Son Güncelleme: 23.07.2017 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15