Çocuklardan Kesimoğlu'na ziyaret

Çocuklardan Kesimoğlu'na ziyaret

26 Nisan 2016 Salı 15:50
Çocuklardan Kesimoğlu'na ziyaret
Özel Kırklareli Fen Bilimleri İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında “Yerel Yönetimler”  ile ilgili bilgi almak amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

BİR GÜN BAŞKAN OLURSAM

Öğrenciler,Kesimoğlu’nun kendilerine bahsettiği projelerle ilgili bilgileri büyük ilgiyle dinledi ve Kesimoğlu’na sorular yönelttiler. Okuldan üç öğrenci, makam koltuğuna oturarak temsili başkanlık görevini üstlendiler ve bir gün Belediye Başkanı olurlarsa ilk önce neler yapmak istediklerini dile getirdiler.

HEDİYE VERDİ

20 kişilik öğrenci grubu, makamda geçirilen yaklaşık bir saatlik güzel zamanın ardından ziyaretlerini sonlandırdı. Kesimoğlu, ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek öğrencileri uğurlarken hediyelerini de takdim etti.

Son Güncelleme: 26.04.2016 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15