Daha temiz bir ÇANKAYA İÇİN çevre temizliği!

​Çankaya Belediyesi boş metruk yapılar ile gecekonduların yıkımı sonrası ortaya çıkan moloz yığınlarını temizleyerek görüntü kirliliğine engel oluyor.

08 Şubat 2017 Çarşamba 17:41
Daha temiz bir ÇANKAYA İÇİN çevre temizliği!

Çankaya Belediyesi boş metruk yapılar ile gecekonduların yıkımı sonrası ortaya çıkan moloz yığınlarını temizliyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda özel mülkiyet alanlarındaki birikintileri de temizleyen Belediye, daha temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, kullanılmayan arazilerde ve özel mülkiyetlerde oluşan kirliliği temizleyerek vatandaşların taleplerini de anında yerine getiriyor. Daha yaşanabilir ve temiz bir çevre için çalışmalarını aralıksız sürdüren Çankaya Belediyesi, sağlıklı kentleşme için de planlanan yıkım çalışmalarını sürdürecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15