Edirne Belediyesi'nden ilçe köylerine destek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla ilçelere bağlı köylere durak kabini desteği devam ediyor. Edirne Belediyesi, Edirne’nin Enez İlçesi’ne 2017 yılı içeresinde 16 adet durak kabini monte ederek, bölge halkının yağmur ve karda otobüs beklerken mağdur olmamasını sağladı.

15 Şubat 2017 Çarşamba 17:12
Edirne Belediyesi'nden ilçe köylerine destek

Bugüne kadar Lalapaşa, Havsa ve Süloğlu’na bağlı köylere 2014 yılından bu yana 94 kabin desteği veren Edirne Belediyesi, bu desteğini Edirne’nin güney ilçesi olan Enez ile devam ettirdi. Enez İlçesi’ne bağlı köylere 16 adet durak kabini Edirne Belediye personeli tarafından monte edildi.

Edirne Belediyesi’nin sorumluluk alanı dışındaki ilçelere ve köylere çeşitli destekler verdiğine dikkat çeken Gürkan, “İmkânlarımız ölçüsünde ilçe belediyelerimize ve köylerimize çeşitli destekler veriyoruz. Lalapaşa, Havsa, Enez ve Süloğlu’na durak kabini desteği verdiğimiz gibi Havsa ilçemize de Barış, Sevgi ve Bereket Heykeli’nin yapımını üstlenmiştik. İlçe belediyelerimizi düzenledikleri festivallerde de desteklemeye çalışıyoruz. Çünkü bizim için Edirne sadece merkezden oluşmuyor. İlçeleriyle ve köyleriyle bir bütünüz. Ancak birlikte el ele verirsek, Edirne’yi daha iyi yerlere taşıyabiliriz. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi

Enez’in en ücra köylerine kadar ulaştırılan bu duraklar Enez halkının takdiriyle karşılandı.

Son Güncelleme: 15.02.2017 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15