“ELLERİNDE PİS KARA NE ÇALARLARSA ÇALSINLAR TUTMUYOR”

MANSUR YAVAŞ’TAN YOĞUN MESAİ... -YAVAŞ, ÇAYIRHAN VE GÖLBAŞI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU -YAVAŞ, MÜHYE KÖYÜ’NDE MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ -“ELLERİNDE PİS KARA NE ÇALARLARSA ÇALSINLAR TUTMUYOR” -“PKK İLE BAĞINI KOPARMAMIŞ İNSANLARLA İŞİMİZ OLMAZ”

19 Mart 2019 Salı 11:48
“ELLERİNDE PİS KARA NE ÇALARLARSA ÇALSINLAR TUTMUYOR”

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Yavaş, Çayırhan ve Gölbaşı’nda vatandaşlarla buluştu, Mühye Köyü’nde muhtarlarla bir araya geldi. 
 
Yavaş, Çayırhan’da yaptığı konuşmada, bir gün devletin bekasının tehlikeye girmesi durumunda herkesin birlik olup, hükümetin yanında olacağını söyledi. 31 Mart Seçimleri’nin beka ile bir alakası olmadığını söyleyen Yavaş, projelerini şöyle anlattı:
 “Kamu hizmeti, devlet hizmeti böyle bir şey değildir. Sizler vatandaşı müşteri gibi göremezsiniz. Öncelikle köylerdeki su parasını en aza indireceğiz. 1-2 kuruş gibi sembolik rakamlara indireceğiz. Biz çılgın projelerin peşinde değiliz. Biz Ankara’nın kalkınmasının, işsiz insan kalmamasının, çocukları okutmanın peşindeyiz. Tutturmuşlar çılgın proje diye. Bir tanesini gördük. Ankapark’a 5 katrilyona yakın para harcanmıştı. Bir kapısı 19 milyona ihale edilmiş. Halbu ki bunlar sizin paranız. O paraya Çayırhan’a kurulacak bir fabrika ile yüzlerce istihdam sağlanır. Sizlerin parasını hoyratça harcadılar. Beğenmediğiniz işçileri işten çıkarma, yeni yönetimi işe alma zamanıdır. Sizler bizi işe alacaksınız. Bütün paralar sizden çıkıyor.”
 
“ÇAYIRHAN’I BELKİ HİÇ GÖRMEDİ, DUYMADI”
Çayırhanspor’un eski futbolcusu olduğunu söyleyen Yavaş, “Burada yüzlerce arkadaşı olan birisi olarak, buranın dertlerini en iyi biz biliriz. Farkımız şurada, rakibimiz Kayseri’den geldiği için Ankara’yı bilmiyor. Çayırhan’ı belki hiç görmedi, duymadı” diye konuştu. 
 
“DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”
Gölbaşı’nda vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Mühye Köyü’nde muhtarların sorunlarını dinledi. “Anketlerde fark çok diye gevşemek yok” diyen Yavaş, “Daha fazla çalışacağız onların bu yaptıklarına göre 10 puanı 15 puan yapacağız 15’se 20 puan yapacağız, inşallah sandığa gömeceğiz. Sandığa sahip çıkacağız. Üzülmeyeceğiz, her şeyi deneyecekler görüyorsunuz ama bir de Allah’ın hesabı var. Onu asla bozamayacaklar ve inşallah bozamayacaklar. Göreceksiniz Allah nasip edecek 10 puandan fazla fark olacak, ellerinde pis kara ne çalarlarsa çalsınlar tutmuyor, tutmayacak. Ben üçüncü kez adayım. Eğer bir dertleri bir şeyleri varsa, bütün devletin imkanları ellerinde didik didik ettiklerine eminim bir şey olsa ortaya çıkartırlardı” dedi. 
 
 
“PKK İLE BAĞINI KOPARMAMIŞ İNSANLARLA İŞİMİZ OLMAZ”
Seçim yaklaştıkça, iftiraların ve provakasyonların giderek attığını söyleyen ve bir siyasi parti yöneticisinin ‘Seçimi bizim oylarımızla kazanacak’ sözlerine cevap veren Yavaş, şunları söyledi:
“Şimdi bakın akıl var mantık var. Gerçekten Mansur Yavaş’ı HDP’liler seçmek istese şu lafı eder mi? Bu aleyhe sırf seçtirmemek için, AK Partililerin eline koz vermek için yapıyor bu kadar basit. Bizde hemen cevap verdik. Hemşerim biz hür iradesiyle oy kullanan vergi aldığımız herkesin oyuna talibiz. Terörle araya mesafe koymamış, PKK ile bağını koparmamış insanlarla işimiz olmaz. 
Terör olayları geldi mi FETÖ’cü PKK’lı diyorlar. İyi de kardeşim senin belediyenden 220 tane FETÖ’den adam atılmış, Beypazarı Belediyesi’nden benim dönemim de işe aldığım bir kişi atılmamış ki eğer terörist arıyorsan kendine bak. PKK’lı bilmem ne diyorlar Özhaseki’nin konuşması çıkıyor. Teröriste gerilla diyen ondan sonra bu yayılınca bu kendi sözünü dünyada ilk defa yasaklatan başka bir kimse yok. Madem utanacaktın söylemeseydin öyle değil mi? Artık biz bunlardan bıktık önümüze bakıyoruz. Hizmet etmeye geliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15