GAZETECİLERDEN PANEL VE SÖYLEŞİ

Çankaya Belediyesi yıllarını medyaya adamış iki gazeteciyi sevenleriyle buluşturuyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Gazeteci Enis Berberoğlu, “Medya ve Demokrasi Paneli” ile Çağdaş Sanatlar Merkezinde, Murat Yetkin ise “Meraklısı İçin Casuslar” kitabıyla Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde Ankaralılarla bir araya gelecek.

07 Aralık 2018 Cuma 12:18
GAZETECİLERDEN PANEL VE SÖYLEŞİ

Çankaya Belediyesi yıllarını medyaya adamış iki gazeteciyi sevenleriyle buluşturuyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Gazeteci Enis Berberoğlu, “Medya ve Demokrasi Paneli” ile Çağdaş Sanatlar Merkezinde, Murat Yetkin ise “Meraklısı İçin Casuslar” kitabıyla Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde Ankaralılarla buluşacak.

 

Parlamenter demokrasilerin vazgeçilmez yapıtaşı olan medya ve basın özgürlüğü olgusunun yüzyıllar içindeki değişiminin ve gelişiminin konuşulacağı; tüm bu süreçlerin ve günümüz Türkiye medyasının tartışılacağı panelde Enis Berberoğlu, deneyim ve tecrübelerini izleyicilerle paylaşacak. Medyanın ekonomi politik yapılanması, egemen güçlerin basın üzerindeki etkisi gibi günümüz medyasını anlamaya ışık tutacak başlıkların tartışılacağı panel, 12 Aralık saat 19.30’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde yapılacak. 

 

Bir diğer Ankaralı gazeteci Murat Yetkin ise “Meraklısı İçin Casuslar” kitabıyla başkentlilerle buluşacak. Uluslararası entrikaların ya hedefi ya sahnesi ya da aktörü olan Türkiye'den bakıp, 10 olayın perde arkasını Ankara'nın siyaset ve diplomasi koridorlarında biriktirilen notlar ve belgelerden hareketle dinleyicilerle paylaşacak.  Şimdiye dek gün yüzüne çıkmayan ayrıntılarla dolu kitabı üzerine gerçekleştireceği söyleşi sonrasında Yetkin, kitabını okurları için  imzalayacak. Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek söyleşi 15 Aralık saat 15.00’de gerçekleştirilecek.  

 

Son Güncelleme: 07.12.2018 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15