GURURLA DALGALANMAYA DEVAM EDECEK

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı öncesinde kent merkezinde bulunan 18 şehidimizin kabrindeki gönder direkleri ve bayraklar yenilendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü; Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle andıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yenilenen Türk Bayrağı; şehitlerimizin kabrinde gururla dalgalanacak” dedi.   

16 Ağustos 2018 Perşembe 16:08
GURURLA DALGALANMAYA DEVAM EDECEK

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent merkezindeki çeşitli mezarlıklarda yatan 18 şehidimizin kabirlerinin bakımını gerçekleştirdi. Öte yandan şehitlerimizin kabrindeki bayraklar,  1.75 santimetre uzunluğunda, direği paslanmaz krom çelikten yapılan yeni Türk Bayrağıyla değiştirildi.  Şehitlerimizin kabirlerinin bakımlarının periyodik olarak gerçekleştirildiği ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türk Bayrağı’nın kabirlerinde gururla dalgalanmaya devam edeceğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden şehitlere; bu topraklarda yaşayan her bir bireyin çok şey borçlu olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, “Şehitlerimiz, bu vatan için, bu topraklar için, gönderde dalgalanan ay yıldızlı bayrağımız için gözünü kırpmadan canını feda etti.  Edirne Merkezde bulunan 18 şehidimizin kabrinde rengini şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağı gururla dalgalanmaya devam edecek” diye konuştu.

Gürkan, “Bu vesile ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor. Şehit ailelerimizin Kurban Bayramlarını içtenlikle kutluyorum. Vatan size çok şey borçlu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15