Hatay Büyükşehir'in sosyal marketçiliği taktir topluyor

Hatay Büyükşehir'in sosyal marketçiliği taktir topluyor

22 Nisan 2016 Cuma 16:10
Hatay Büyükşehir'in sosyal marketçiliği taktir topluyor
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde hayata geçirilen ve üreten- paylaşan toplum olma yolunda sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olarak ülke çapında dikkat çeken Sosyal Marketler, vatandaşların eksiklerini giderme noktasındaki faaliyetleriyle takdir ediliyor.
HBB Yayladağı Sosyal Market Şubesi, Yayladağı ilçesi Kışlak Mahallesi’nde bulunan Kışlak İlköğretim ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencileri 941 parça kırtasiye araç gereciyle buluşturarak geleceğimizin teminatı çocukları mutlu etti.

OKUL İDARESİ VE VELİLERDEN EĞİTİMİN DESTEKÇİSİ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

HBB Sosyal Market personelini büyük bir ilgi ile karşılayan okul idaresi, öğrenciler ve veliler, Başkan Savaş’a eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

ŞEFKAT ELİ HATAY’A UZANMAYA DEVAM EDECEK

İl genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yardımlarla önemli bir görev üstlenen HBB Sosyal Marketler, vatandaşların eksiklerini gidermek için sosyal belediyeciliğin şefkatli elini vatandaşlara uzatmaya devam edecek

Son Güncelleme: 26.04.2016 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15