KADINLARA MOBİL FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ

“Türkiye’nin güçlü kadınları” parolasıyla yola çıkan Habitat Derneği, Edirne Belediyesi’nin işbirliğiyle Kız Kardeşim Projesi kapsamında kadınlara yönelik eğitim programlarına Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi’yle başladı. Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, katılımcılara ürün ve doğa fotoğrafçılığı hakkında önemli bilgiler verdi. 

05 Aralık 2018 Çarşamba 13:04
KADINLARA MOBİL FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ

Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması ve ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesinin hedeflendiği; Kız Kardeşim Projesi kapsamında Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi verdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner, ‘Altın Oran’ hakkında bilgiler verdi. Katılımcılar, kendi mobil telefonları ile fotoğraf çekimi denemeleri yaparak, altın oranı hakkında merak ettiklerini sordu. Butuner, ayrıca katılımcılara ürün ve doğa fotoğrafçılığını da anlattı.

Habitat Derneği, Edirne Belediyesi’nin işbirliğiyle Kız Kardeşim Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan eğitimler,  7 Aralık Cuma Saat:13.00’te Sosyal Medya Okuryazarlığı ve İnternet Güvenliği Eğitimi, 11 Aralık Salı İnternet Reklamcılığı Eğitimi ve 12 Aralık Çarşamba Finansal Okuryazarlık Eğitimi ile devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15