Kazım Kurt: “Türkiye'ye örnek olmayı sürdüreceğiz”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

19 Nisan 2019 Cuma 15:34
Kazım Kurt: “Türkiye'ye örnek olmayı sürdüreceğiz”

MÜSİAD Eskişehir Şubesi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Duman, Başkan Kurt’un seçimlerden önce açıkladığı vizyon projeleri arasında Eskişehir ve Odunpazarı için çok önemli projeler olduğuna dikkat çekti. Duman, Başkan Kurt’a yeni dönemde başarılar diledi.

MÜSİAD Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kuruluna ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Kurt, yeni dönemde Odunpazarı Belediyesi’nde Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 19.04.2019 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15