KENDİ BAHÇENİZİN MİMARI OLUN

Çankaya Belediyesi’nin bahçeleriyle daha bilinçli şekilde ilgilenmek isteyen vatandaşlar için her yıl düzenlediği “Bahçıvanlık Eğitimi” kursları için başvurular başladı.

11 Şubat 2019 Pazartesi 11:54
KENDİ BAHÇENİZİN MİMARI OLUN

Çankaya Belediyesi’nin bahçeleriyle daha bilinçli şekilde ilgilenmek isteyen vatandaşlar için her yıl düzenlediği “Bahçıvanlık Eğitimi” kursları için başvuru alımları başladı.  

11-22 Şubat tarihleri arası alınacak kayıtların ardından eğitimler, 11-22 Mart tarihlerinde geçekleştirilecek. İki hafta sürecek olan bahçıvanlık eğitimi Belediyede görev yapan ziraat mühendisleri ve tecrübeli bahçıvanlar tarafından Yılmaz Güney Sahnesi’nde verilecek. Eğitim kapsamında, iç ve dış mekân süs bitkilerinin bakımı, üretimi ve budanması, organik tarım, arıcılık, meyve ve bağ hastalıklarına kadar birçok konu anlatılacak.
 
KURSLAR ÜCRETSİZ
Yaklaşık 40 saatlik teorik eğitimin ardından Çansera Kent Bahçesi’ne gezi düzenlenerek kursiyerler kapsamlı üretimi yerinde inceleyecek. Ücretsiz olarak verilecek eğitimleri tamamlayan katılımcılara Çankaya Belediyesi tarafından katılım belgesi takdim edilecek.

Bahçıvanlık eğitimi almak isteyen Çankayalılar,  22 Şubat’a kadar Kızılay’daki Çankaya Belediyesi Yerleşkesinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne müracaat ederek kayıt yaptırabilirler. Kontenjan ilk başvuru yapan 300 kişi ile sınırlı tutulacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15