Kırklareli Belediyesi’nde Yeniden Sanat Atölyeleri Başlıyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın, "Mutlu bir gelecek, Kırklareli'nde yeşerecek" sloganı ile 2016-2017 dönemi içerisinde faaliyete geçirdiği, çocuklar ve yetişkinlerden büyük ilgi gören  “Sanat Atölyeleri” projesi 2017-2018 Kültür Etkinlikleri kapsamında yeniden Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde başlıyor.

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:19
Kırklareli Belediyesi’nde Yeniden Sanat Atölyeleri Başlıyor

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve çocuklar ile yetişkin bireyleri kapsayacak Sanat Atölyeleri Projesi 8 Ekim’de başlayacak. Proje ile 15 yaş ve üzeri kişilere "Temel Oyunculuk ve Tiyatro Eğitimi", 18 yaş ve üzeri kişilere “Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitimi”, , 7-14 yaş arası çocuklara "Yaratıcı Drama Eğitimi", 6-10 yaş arası çocuklara "Kukla Atölyesi Eğitimi” ve ayrıca ilk kez 2017-2018 döneminde, 6-18 yaş arası çocuklara “Piyano Eğitimi”,14 yaş ve üzeri kişilere de “Yan Flüt Eğitimi” ücretsiz olarak verilecek. Sanat Atölyeleri’ne başvurular 25 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Katılım için son tarih olan 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Kırklareli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15