Nadir Küpeli'den Kazım Kurt'a tebrik ziyareti

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

14 Nisan 2019 Pazar 12:26
Nadir Küpeli'den Kazım Kurt'a tebrik ziyareti

Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin yanı sıra Başkan Vekili Metin Saraç, Denetim Kurulu Üyeleri Hikmet Çetin, Samet Özkaya, EOSB Müdürü Erhan Tatar ve Danışman Yunus Emre Heper yer aldı. EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Başkan Kazım Kurt’u tebrik etti. Başkanlar, gerçekleşen ziyarette Odunpazarı Belediyesi bölgesinde yer alan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde ortak neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Kurt’a EOSB çalışmaları hakkında bilgi veren EOSB Başkanı Küpeli, 31 Mart’ta gerçekleşen Yerel Seçimlerde tekrar Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Kazım Kurt’u tebrik ederek, Başkan Kurt’a başarılar diledi.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, “Belediye olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızı görüyorum. Seçim bitti, artık çalışma vakti. Her ne sorununuz var ise birlikte çözmek için hazırım, ayrıca ülkemiz için üretmenin çok önemli olduğuna, bu anlamda sanayicilere pozitif gözle bakılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15