Odunpazarı'nda camiler iyileştiriliyor!

Odunpazarı Belediyesi mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor.  Bölgede bulunan camilerde çalışma başlatan Odunpazarı Belediyesi; camilerde yıpranan, eskiyen bölgeleri onarıyor.

20 Aralık 2016 Salı 18:48
Odunpazarı'nda camiler iyileştiriliyor!

Vişnelik Mahalesi’nde bulunan Sami Ramazanoğlu Cami’nde çalışma başlatan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cami avlusundaki cenaze namazının kılındığını bölümü onararak yeni bir görünüm kazandırdı.  

SAMİ RAMAZANOĞLU CAMİ’NDE ÇALIŞMA

Çalışmalarda kapsamında 60 m3 beton döken ekipler, 780 metre mermer, 100 m2 de taş ve bordür döşemesi yaptı. Sami Ramazanoğlu Cami’nde 500 m2’lik alanın yeniden dizayn edildiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sorunsuz bir Odunpazarı için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Yetkililer, mahallelerde bulunan camilerde çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Vişnelik Mahallesi sakinleri ise Odunpazarı Belediyesi’nin Sami Ramazanoğlu Cami’nde yaptığı çalışmalardan dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15