Öğretmenler Günü Konseri YKSM’de

Odunpazarı Belediyesi’nin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri 23 Kasım Perşembe (yarın) 20.00’de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

22 Kasım 2017 Çarşamba 17:39
Öğretmenler Günü Konseri YKSM’de

Odunpazarı Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel konser programı hazırladı. 23 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konserde Eskişehir’in ünlü sanatçılarından Ali Rıza Saltık konuk sanatçı olarak sahne alacak. Eskişehirlilerin müzik ziyafeti yaşayacağı konser hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların YKSM’nin 0222 221 71 10 no’lu telefonunu arayabileceği bildirildi.

ÖĞRETMENLER PARKI CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Odunpazarı Belediyesi’nin Yenikent Mahallesi Sinan Alaağaç Caddesi’nde yaptığı Öğretmenler Parkı’nın açılışı ise Öğretmenler Günü’nde yapılacak. 24 Kasım 2017 Cuma Günü saat 14.00’te yapılacak olan park açılışına katılmak isteyen vatandaşlar için saat 13.15’de Atatürk Lisesi ve Cemevi önünden servis kaldırılacak. Çocuk oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, fitness alanı, amfi alanı, serbest kürsü, satranç masaları, oturma birimleri, yürüyüş yolları ve kamelyalar yapılan Öğretmenler Parkı’nda, Odunpazarı Belediyesi geleneği haline gelen Açıkhava Kütüphanesi de bulunuyor. Öğretmenler Parkı’nda seramik ve cam sanatçısı Ekrem Özen tarafından tasarlanan seramik ve cam objelerden oluşan süs havuzunun yanı sıra Öğretmenler Gününe ithafen özel tasarlanmış bir de heykel yer alıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15