Önyargılı olmanın zararlarını tiyatroyla öğrendiler

Maltepe Belediyesi’nce gösterimi yapılan “Burnu Düşen Kardan Adam” çocuk oyunuyla, çocuklar önyargılı olmanın zararları ile hayvanlara sevgi ve saygıyı öğrendiler.

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:38
Önyargılı olmanın zararlarını tiyatroyla öğrendiler

“Burnu Düşen Kardan Adam” çocuk oyununun gösterimi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Ece Şeker’in yönettiği, Volkan Taha Şeker’in yazdığı ve Gürcan Ali Gül, Dilara Gülbay, Mehmet Ali Yılmaz ve Recep Günay’ın başrollerini paylaştığı oyunda sıcak bir Ekim sabahı, mahallede bir kardan adamın baş göstermesi ve akabinde herkesin bir şeylerinin kaybolmaya başlaması anlatılıyor. Oyunu büyük bir beğeniyle izleyen çocuklar, oyunla, önyargılı olmanın zararları ile hayvanlara sevgi ve saygıyı öğrendi. (08.10.2018)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15