Sarıdağlı istedi, Sarıyer yaptı

Sarıdağlı istedi, Sarıyer yaptı

21 Temmuz 2016 Perşembe 14:41
Sarıdağlı istedi, Sarıyer yaptı
Sarıyer'in Sarıdağ Mahallesi, yapılan genişletme ve asfaltlama çalışmalarının ardından çevre düzenlemelerini de tamamladı. Sarıyerli vatandaşların, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten dik ve virajlı Sarıdağ Mahallesi ile ilgili şikayetlerini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü harekete geçti. yol genişletme çalışmalarının ardından, Sarıyer Belediyesi'nin çevre düzenlemesini de tamamlaması ile  mahallede vatandaşlar ulaşımlarını daha rahat sağlayacaklar. Daha önce yayaların kullandığı merdivenlerin dar olmasından şikayet eden vatandaşlar daha geniş merdivenlere kavuşurken; dik ve sıkışık Sarıdağ yolunun genişletilmesi de bölge trafiğini rahatlattı.

Sarıdağ’da neler yapıldı?

Sürücülerin manevra yapmakta zorlandığı, kaza ihtimaline açık ve dik yokuşlardan oluşan yol, Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından 3 metreden 7 metre eninde genişletildi. Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun kenarına 200-300 metrekare güvenlik duvarı inşa edildi. Özellikle yaya ulaşımını engelleyen zorlu yamaçlar, inşa edilen merdivenlerle sorun olmaktan çıktı.

Son Güncelleme: 21.07.2016 14:41
Anahtar Kelimeler:
SarıyerSarıdağlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15