Sarıyer Belediyesi'den AĞAÇ KESİMİ açıklaması!

Sarıyer Belediyesi, son günlerde sosyal medyada paylaşılan, Maslak’ta ağaç kesimi görüntüleri içeren ve kendisi ile ilgisi olmayan çalışma üzerine yazılı bir basın bilgilendirme açıklaması yaptı. İşte o açıklama:

21 Haziran 2017 Çarşamba 16:14
Sarıyer Belediyesi'den AĞAÇ KESİMİ açıklaması!

"Değerli Basın Mensupları,

Son günlerde sosyal medyada paylaşılan, Maslak’ta ağaç kesimi görüntüleri içeren ve Sarıyer Belediyesi ile ilgisi olmayan çalışma üzerine aşağıda yer alan açıklamayı yapma gereği oluşmuştur.

Söz konusu çalışma Maslak bölgesinde yer alan 3.Kolordu Komutanlığı’na ait arazi içerisinde ‘istinat duvarı yapımı ve dere ıslahı çalışması’ kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır.

Sosyal medyada bazı çevrelerin iddia ettiği gibi söz konusu çalışma Sarıyer Belediyesi tarafından veya izniyle yapılmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15