Sarıyer Belediyesi'nden 15 TEMMUZ GECESİ açıklaması!

Sürıyer Belediyesi bazı sosyal medya hesaplarında yapılan asılsız paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Sarıyer Belediyesi olarak, ülkemiz için son derece üzücü olan bu sürecin üzerinden asılsız ve ispatlanamayacak iddialarla prim yapmaya çalışan kişi ve kurumlar hakkında yasal süreci başlattığımızı bildiririz" ifadeleri dikkat çekti. İşte o önemli açıklama:

09 Temmuz 2017 Pazar 12:43
Sarıyer Belediyesi'nden 15 TEMMUZ GECESİ açıklaması!

"Kamuoyuna duyuru;

Bugün ‘Gazete Harbi’de yer alan ve İkbal Gürpınar isimli şahsa ait bir sosyal medya paylaşımı olduğu iddia edilen; “15 Temmuz 2016 gecesi, Sarıyer Belediyesi’nin şehir merkezine gidişi engellemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli’nin girişini kapattığı” yönündeki iftira asılsızdır. Söz konusu gazete, açıklamanın sahibi olduğunu iddia ettikleri şahıs üzerinden 15 Temmuz’un yıldönümünde, barış içinde yaşayan halkımızı kışkırtmak ve huzuru bozmaya yönelik son derece çirkin, akıl-izan sınırlarını aşan bir haber yaparak halkımızı provoke etmeyi amaç edinmiştir.

Sarıyer Belediyesi olarak, ülkemiz için son derece üzücü olan bu sürecin üzerinden asılsız ve ispatlanamayacak iddialarla prim yapmaya çalışan kişi ve kurumlar hakkında yasal süreci başlattığımızı bildiririz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15