Sevgi Sofraları Gülsuyu'nda kuruldu

Maltepe'de vatandaşlar, belediye tarafından mahallelerde kurulan Sevgi Sofraları'nda buluşmaya devam ediyor. Gülsuyu mahallesinde kurulan sevgi sofrasında, binlerce kişi dualarla orucunu açtı.

27 Mayıs 2018 Pazar 15:00
Sevgi Sofraları Gülsuyu'nda kuruldu

Eski Üsküdar Caddesi boyunca kurulan sevgi sofrasını saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde orucunu açtı. Maltepe Belediyesi tarafından caddenin girişine sahne kurulurken, iftarın hemen ardından eski Ramazan eğlencelerini aratmayan etkinlikler yapıldı. Tiyatro ve sinema sanatçısı Yaşar Ayvacı’nın sunumuyla gerçekleşen etkinlikler kapsamında, Kartal Acar İlahi Grubu tarafından tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi, vatandaşlardan tam not aldı.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Osmanlı şerbeti ve patlamış mısır dağıtılan gecede, çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için yüz boyama etkinlikleri yapılırken, geleneksel Türk tiyatrosu hocası Nedim Çağlar’ın meddah gösterisi ile Hacivat ve Karagöz oyunu sahnelendi. İllüzyonist Burak Parlı’nın yaptığı şovla izleyenleri büyüledi. Orta oyunu da, büyük beğeni topladı. (27.05.2018)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15