SIRADIŞI KONSER DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Çankaya Belediyesi Dünyaca ünlü Şef Jürgen Bruns yönetimindeki Berlin Senfoni Oda Orkestrası ve bağlama virtüözü Erdal Akkaya’yı müzik dolu bir gecede sanatseverlerle buluşturdu. Bağlamayla orkestranın bir araya geldiği sıra dışı konser dinleyicileri büyüledi.

20 Ocak 2018 Cumartesi 13:10
SIRADIŞI KONSER DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Çankaya Belediyesi, Dünyaca ünlü Şef Jürgen Bruns yönetimindeki Berlin Senfoni Oda Orkestrası ve bağlama virtüözü Erdal Akkaya’yı MEB Şura Salonu’nda sanatseverlerle buluşturdu. Bağlamayla orkestranın bir araya geldiği sıra dışı konser dinleyicileri büyüledi.

Berlin Filarmoni Orkestrası müzisyenlerinden oluşan Berlin Senfoni Oda Orkestrası, müziğe farklı bir boyut katarak klasik müzikten modern klasiğe uzanan repertuarıyla büyük beğeni topladı.

2001 yılında Ernst von Siemens Müzik Vakfı’nın ödülüne ve Brandenburg Eyaleti’nin Rheinsberg Müzik Akademisi ödülüne layık görülen dünyaca ünlü Şef Jürgen Bruns yönetimindeki topluluk, bağlamada kendine has icra tarzıyla ve farklı müzik denemeleriyle Türkiye’de ve Avrupa’da konserler veren bağlama virtüözü Erdal Akkaya solistliğinde sıra dışı bir konsere imza attı.

Almanya Büyükelçisi Martin Erdmann'ın eşiyle birlikte katıldığı konserde, Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya ve çok sayıda sanatsever de yer aldı.

Son Güncelleme: 21.01.2018 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15