TAŞDELEN HALKLA KUCAKLAŞIYOR

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, dernek ziyaretlerini sürdürüyor, vatandaşlarla bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleşecek projeler hakkında bilgi veriyor.

14 Mart 2019 Perşembe 12:12
TAŞDELEN HALKLA KUCAKLAŞIYOR

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Son olarak Malatya Hekimhan Sazlıca Köyleri Derneği ile Aksaray Güzelyurtlular Turizm Kültür Yardımlaşma Derneği ziyaret eden Taşdelen, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlere, CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım da katıldı.

 

PROJELERİ HALKA ANLATTI

Halkına hesap veren, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hizmet üreten Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, 5 yıl boyunca hizmete açtığı sosyal donatıları ve gerçekleşen belediyecilik hizmetlerini vatandaşlarla paylaştı. Halkın hizmetine sunulan kreşlerden parklara, pazar yerlerinden Çankaya Evlerine kadar pek çok hizmeti anlatan Taşdelen, yüzme havuzları, kültür merkezleri, asfalt-kaldırım ve yenilenen çöp sistemi hakkında da bilgi verdi.

 

TAŞDELEN VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI

Çankaya’nın Atatürk’ün ilçesi olduğunu, bu nedenle büyük çaba gösterdiklerini belirten Taşdelen, son 5 senede Çankaya Belediye tarihinin en büyük yatırım programını uyguladıklarını söyledi. Seçim sonrası halkın ihtiyaçlarına göre ve halka dokunan çalışmaların daha da artarak devam edeceğini belirten Taşdelen, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15