TAŞDELEN KIZILAY SOKAKLARINDA

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay ve çevresindeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. 

20 Mart 2019 Çarşamba 12:28
TAŞDELEN KIZILAY SOKAKLARINDA

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay bölgesi Sakarya ve İzmir Caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Gündüz nüfusu 2,5 milyonu bulan Kızılay bölgesinde esnafa hayırlı işler bol kazançlar dileyen Taşdelen, vatandaşların yoğun ilgisine aynı şekilde karşılık verdi. 

Ankara’da yaşayan insanların günde bir kez de olsa uğradığı Çankaya’nın merkezi Kızılay’ı Başkente yakışır bir hale getirmek için yerel yönetimler düzeyinde üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi. 

Vatandaşlar Sakarya ve İzmir Caddesini bir uçtan bir uca dolaşan Taşdelen’e sevgi gösterisinde bulunurken seçimlerde başarılar dilediler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15