TEMİZ ÇANKAYA İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çankaya Belediyesi, sokak ve caddelere yerleştirdiği konteynerleri sentetik çim kaplı kafesle giydiriyor. Görüntü olarak da dikkat çeken konteynerler, vatandaşların kullanımına da uygun olarak yerleştirildi.

21 Ocak 2019 Pazartesi 12:52
TEMİZ ÇANKAYA İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çankaya genelinde zamansız çıkarılan evsel atıklar için çeşitli bölgelerde, bin adet kompozit kapaklı çöp sistemi ve 500 adet yeni sistem 3 m³’lük yer üstü konteyner yerleştiren Çankaya Belediyesi, çeşitli bölgelere 300 plastik, 100 galvanizli ve 200 giydirmeli çöp konteyneri yerleştirdi.

Belediye Temizlik İşleri ekipleri, giydirmeli yeni konteynerleri, geride bıraktığımız haftada Bahçelievler 7. Cadde, Tunalı Hilmi Caddesi, Ayrancı Bölgesi’nde çeşitli noktalara yerleştirdi. Vatandaşlar tarafından da beğenilen yeni konteyner yerleştirmesine devam edecek olan ekipler, Avrupa modeli konteyner yerleştirmesini de sürdürüyor. Son olarak Balgat Ceyhun Atuf Kansu Caddesi’nde 25 adet yeni sistem konteyner yerleştirildi.

Yeni konteynerler, eskiyen konteynerlerin değiştirilmesinin yanı sıra mevcut konteynerlere ilave olarak da ihtiyaç duyulan yerlere konulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15