YAVAŞ'A ÜLKÜCÜ CAMİADAN DESTEK

-"MAZLUM VE MAĞDURLARIN SESİ OLDUK" -AHMET KUTALMIŞ TÜRKEŞ: "ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ADINI YASAKLAYANLARA İNAT YAVAŞ'IN YANINDAYIZ" -SÜLEYMAN SERVET SAZAK, YILMA DURAK VE İSKENDER ÖKSÜZ’DEN DESTEK MESAJI

17 Mart 2019 Pazar 11:08
YAVAŞ'A ÜLKÜCÜ CAMİADAN DESTEK

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ülkücü camianın kendisi adına düzenlediği yemeğe katıldı. Yemekte MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş ve Türkeş'in doktoru Selim Kaptanoğlu, ülkcülerin sembol ismi Gün Sazak'ın oğlu MHP eski Milletvekili Süleyman Servet Sazak ve Doğu'nun Başbuğu olarak anılan Yılma Durak, Prof. Dr. İskender Öksüz ile çok sayıda ülkücü ismin katıldığı yemekte Yavaş'a destek açıklaması yapıldı. Yavaş, burada yaptığı konuşmada kendisi adına düzenlenen yemek için herkese teşekkürlerini iletti. 

“MAZLUM VE MAĞDURLARIN SESİ OLDUK”
Yavaş, "Ankara'da her siyasi çevreden insan bizimle birlikte oldu, bize güvendi. Bizleri destekliyor. Bu gerçekten benim şeref duyduğum bir hadise. Bizi hiç tanımayan insanların da, mazlum ve mağdurların da sesi olduk. Güvendiler. Allah bu güveni boşa çıkartmasın" diye konuştu. "Allah boynumu size karşı eğdirmesin, başka bir şey istemiyorum" diyen Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:
"Atatürk'ün bize emanet ettiği Başkent, kimliğini ortaya çıkartmamız şart. Bunu hep birlikte yapacağız. Seçimi hep birlikte kazanacağız. Bu sefer trafolara kedi falan giremeyecek. Çünkü öyle bir fark geliyor ki anketlerde, bırakın kediyi fil soksalar fark etmeyecek. Bunu nereden anlıyoruz, iftira atmalarından anlıyoruz. Tertemiz insanlara karşı, hüküm giymiş sanığı yanlarına alarak mağdurlara iftira atıyorlar. Alıştık. İftira atarken bütün kanallar açık ancak biz savunma yaparken hepsi ölü taklidi yapıyor. Hiç umrumda değil. Sizin bana güvenmeniz önemli. Allah'ın izniyle, sizlerin desteği ile sandıklara öyle bir destek çıkacağız ki, öyle bir sonuç çıkacak ki, şaşıracaklar. Göreceksiniz."
Programın ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, "Vallahi koşturuyoruz, son ana kadar da koşturacağız. Ankara’da ulaşmadığımız kimse kalmasın diye yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi. 

"ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ADINI YASAKLAYANLARA İNAT YAVAŞ'IN YANINDAYIZ"
Yavaş'a desteklerini ileten Ahmet Kutalmış Türkeş, "Mansur bey bize babam Alpaslan Türkeş’in emaneti zaten. Kendisini çok eskiden beri tanıyoruz. Kendisi hiç çizgisinden sapmamış bir ülkücü, bende Alpaslan Türkeş adına kendisine vefa gösterme adına buradayım. Alparslan Türkeş’in adını yasaklayanlara inat kendisinin yanındayız" dedi.
Türkeş'in ardından konuşan Süleyman Servet Sazak, "Daha önce söyledim zaten Mansur beyle beraber olduğumu, burada olmamın ötesinde bir olay var bugün ülkücü irade burada en önemlisi bu. Birilerinin ülkücü irade dediği şey işte bu manzara, dolayısıyla ülkücü irade Mansur beyle beraberdir ve Mansur beyi Cumhuriyet Halk Partisinin adayı olarak çok ciddi bir şekilde destekliyoruz" diye konuştu. 

"SADECE ANKARA DEĞİL TÜRKİYE KAZANÇ SAĞLAYACAK"
Yılma Durak ise, "Mansur Yavaş’ın Ankara’yı kazanmasıyla sadece Ankara bir kazanç sağlamıyor, Türkiye bir kazanç sağlayacak, bir kaderi kıracağız. Geleceğimiz Mansur Yavaş’la daha aydınlık daha parlak olacak. Bu ülkücü hareketin de bir başarısı olacak. İlk defa Türkiye’de de ülkücü hareket bir başarıya da imza atmış olacak" diye konuştu. 
Prof. Dr. İskender Öksüz ise, "Mansur beyi çok eksiden beri tanıyorum bu üçüncü adaylığı bu sene kazanacak inşallah. Biz de destekliyoruz kendilerini" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15