YAVAŞ: "BU KİRLİ SİYASETİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

MANSUR YAVAŞ’TAN BBP GÖLBAŞI ADAYINA ZİYARET -BBP GÖLBAŞI ADAYI YÜCEL: “BİZİM OYUMUZ SİZE” -YÜCEL: “ALPERENLER, ÜLKÜCÜLER OLARAK SİZE YAPILAN ZULMÜ KABUL ETMİYORUZ” -YAVAŞ: "BU KİRLİ SİYASETİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

26 Mart 2019 Salı 13:08
YAVAŞ: "BU KİRLİ SİYASETİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

Millet İttfakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yavaş’ı kapıda karşılayan BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Serkan Yücel, destek mesajı verildi. Ziyareti için Mansur Yavaş’a teşekkür eden Serkan Yücel, şunları söyledi:
 
 
"ALPERENLER, ÜLKÜCÜKER OLARAK SİZE YAPILAN ZULMÜ KABUL ETMİYORUZ"
"Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun anma töreninde orada bulunduğunuz için de çok teşekkür ederiz. 10 yıllık bir sürecin ardından hala şehit liderimizin katillerinin bulunamaması ya da bunların yargılanmaması aklımızda soru işaretleri oluşturuyor. Ya yaptılar ya da yaptırdılar? Umarız bir 10 yıl daha şaibe altında geçmez. Biz Alperen Gönüllüleri olarak başkanımızı unutmayacağız. Yazıcıoğlu'nun Alperenlerinden biri olarak, gençlerinden biri olarak, onun davasının arkasından giden ülkücü alperenlerden biri olarak size yapılan zulmü kabul etmiyorum kendi adıma. Gölbaşı'nda, Ankara'da bir kutuplaşma var. İstemediğim bir şey. Demokratik bir ortamda herkes yarışsın isteriz ancak bunu bu süreçte tam anlamıyla göremiyoruz. Umut ederim hakkınızda hayırlı olsun." 
 
 
"BİZİM OYUMUZ SİZE"
Yücel, "Bir ülkücü olarak, bir alperen olarak bir Muhsin Yazıcıoğlu'nun talebesi olarak da canı gönülden sizin kazanmanızı isterim. Hayırlı olur vatan millet için. Tabi bu seçim bir araç, Muhsin Yazıcıoğlu da böyle söylüyor. Kavgalara alet olsun istemeyiz. 1 Nisan'da hayırlı olan olacaktır diye düşünüyorum. Ben nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz, sefa getirdiniz. Şahsen oyumu size atacağım. Sizin bir Ankaralı olmanız hemşehrili olmanız, ülkücü olmanız bizleri rahatlatıyor. Oyumuzun rengi de buradan geliyor zaten" diye konuştu. 
 
 
"BU KİRLİ SİYASETİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ" 
Kendisine destek veren Yücel'e teşekkür eden Mansur Yavaş ise, şöyle konuştu:
"Önemli olan haksızlık karşısında susmamak. Biz de orantısız bir güç karşısında, basın, billbordlar, iktidar bütün gücüyle hem anayasayı bir kenara bırakıp hem dinimizin emredici kurallarını bir kenara bırakıp hem de etik ve ahlaki kuralları bir kenara bırakıp peşinen suçlu ilan ediyorlar. Kaldı ki bunlar Sayın Cumhurbaşkanı'nın kendisine de yapılmıştı hatta Özhaseki'ye de benzer suçlamalar yapılmıştı: evrakta sahtecilik. Bunları yaşamış insanların bunları bize yapmamaları gerekiyor. İnşallah bu kirli siyaseti Ankara'da birleşip hep birlikte sandığa gömeceğiz. Demokratik verilecek en büyük cevap budur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15