Yenimahalle’de sokak hayvanlarına mama desteği

Belediye ekiplerinden yardım eli... Yenimahalle Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Sokak Hayvanlarını Yaşatma Derneği  (SOHAYDER) işbirliğinde Yenimahalle’deki sokak hayvanları için harekete geçildi. Belediye ekipleri ve dernek gönülleri tarafından yüzlerce kilo kuru mama hayvanlara ulaştırıldı.

11 Ocak 2017 Çarşamba 12:46
Yenimahalle’de sokak hayvanlarına mama desteği

Yenimahalle’de ilçe genelinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere kedi ve köpek maması götüren ekipler, hasta ve kısırlaştırılacak hayvanları da toplayarak belediyeye ait hayvan barınağında işlem ve muayenelerini yaptı.

Heyecanları görülmeye değerdi

Soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostlar, heyecan ve sevinçten mamaların üzerinde yuvarlanırken, onları unutmayan ekiplere çeşitli oyunlarla teşekkür etti.

Vatandaşlarıda duyarlı olmaya davet eden belediye ekipleri, Yenimahallelileri sokak hayvanlarına yiyecek bırakmaya davet etti.

Kimsesiz hayvanlara karşı gösterilen hassas tutumundan dolayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür eden hayvanseverler, “Bütün belediyeleri bu tür çalışmalar yapmaya davet ediyoruz. Sokak hayvanları kış aylarında sokaklarda zor koşullarda yaşıyor. Herkesin bu konu hakkında duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2017 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15