Referandum sürecinde ‘Evet’çiler Anayasa maddelerini topluma anlatmak yerine, hayır blokunu terör örgütleriyle işbirliği yapmakla suçladı.

Bu suçlamaların dozu bazen öyle arttı ki “onlar terörist” bile diyenler oldu.

Aynı şey Adalet Yürüyüşü için de söylendi.

Bu cümleleri bazı siyasilerin kendi tabanını konsolide etme çabasıyla kurduğu söylemler olduğunu anlayabilirim ama koca koca profesörlerin CHP’yle, Fetöyü bir arada gösterme çabalarına anlam veremiyorum.

CHP kuruluşundan bu yana, gerici örgütlenmelere karşı çok ciddi mücadeleler vermiş, yönünü çağdaş dünyaya dönmüş Türkiye için, cemaat ve tarikatların büyük tehlike olduğunu saptamış ve ona göre siyaset yapmıştır.

Yıllarca fetönün bir terör örgütü olduğunu Genel Başkan’ları dahil bütün yetkilileri en yüksek perdeden seslendirmişlerdir.

Daha dün fetö ordumuza kumpas kurup, ülkenin Genelkurmay Başkanı dahil, yüzlerce subayı Silivri zindanlarına atarken, CHP’nin bir önceki genel başkanı “Ben bu davaların savcısıyım” demedi, “Ben bu davaların avukatıyım” dedi.

Devletten işe almalar dahil, kamudan İhale almaya kadar bütün süreçlerde fetöcü olmak yeterli değil miydi?

Hakim, savcı, genel müdür, müsteşar, bankacı hatta milletvekili olmanın gerek ve yeter şartı fetönün tezgahından geçmekle mümkün olduğu ne çabuk unutuldu.

Bütün bu süreçlerin hangisinde CHP’nin kurumsal kimliği vardır.

Hangi CHP’li bu ne idüğü belirsiz imama “değerli büyüğüm, büyük insan, üstat, din alimi” methiyeleri dizerek: “seni özledik, ne olur dön” yalvarışlarında bulunmuştur.

CHP’nin sosyolojik tabanıyla, fetöyü bir arada göstermek, hiçbir gerçek siyaset bilimcinin kabul edeceği birşey değildir.

Her siyaset bilimci bilir ki; cemaat ve tarikatlar muhafazakar partilerin oy depolardır ve bu partilerin içinde taban bularak büyürler. Nitekim fetö 2002 yılından itibaren altın çağını yaşamaya başlamıştır. Ta ki çıkarlar çatışıncaya kadar.

Şimdide kendi suçlarını bastırmak için, başka kişi ve partileri suçlama gayreti, “çamur at izi kalsın” siyasetinden başka birşey değildir.

Ancak; unutulmamalıdır ki; çamuru kimin attığı ve kime attığı önemlidir.

Bu çamur CHP’de iz bırakmaz!!!!

(halktv.com'dan alınmıştır)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2017-11-22 22:58:09

Fetö çamuru c.h.p. ye bulaşmaz.

banner15