AKP'ye 'cihatçılara ağır silah' suçlaması

AKP'ye 'cihatçılara ağır silah' suçlaması

22 Nisan 2016 Cuma 01:59
AKP'ye 'cihatçılara ağır silah' suçlaması

Muallim, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerin Suriye'deki teröristlere gruplara ağır silahlar vermeye devam ettiğini söyledi.

 
Suriye Dışişleri Bakanı Velid El Muallim, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerin Suriye'deki teröristlere gruplara ağır silahlar vermeye devam ettiğini söyledi.
SANA'nın haberine göre, Çin'in Suriye Özel Temsilcisi Xie Xiaoyan ile bir araya gelen Muallim’in gündeminde Suriye’deki krize ilişkin son gelişmeler vardı.
Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerin Suriye'deki teröristlere gruplara ağır silahlar vermeye devam ettiğini söyleyen Muallim, terörle mücadelede ilgili BM ve BM Güvenlik Konseyi kararlarının hayata geçirilmesi amacıyla uluslararası bir tutum birliği gerektirdiğinin altını çizdi.
Muallim, Şam hükümetinin teröristlerle savaşmaya devam edeceğini de belirtti.

Son Güncelleme: 22.04.2016 01:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15