Elon Musk, özel uçuşlarını takip eden Twitter hesabını kapattırdı

Twitter, platformun yeni sahibi Elon Musk’ın özel uçuşlarını takip eden hesabı askıya aldı. Florida’dan bir üniversite öğrencisi olan Jack Sweeney’nin yürüttüğü hesap Elon Musk’ın dışında başka ünlülerin de özel jetleriyle uçuşlarını takip ediyor.

15 Aralık 2022 Perşembe 10:18
Elon Musk, özel uçuşlarını takip eden Twitter hesabını kapattırdı

Twitter, platformun yeni sahibi Elon Musk’ın özel uçuşlarını takip eden hesabı askıya aldı.

The Guardian’da yer alan habere göre, ElonJet isimli Twitter hesabı dün ilk olarak askıya alındıktan kısa bir süre sonra geri döndüğüne dair bir tweet attı. Bir saat sonra Elon Musk, kendi uçuşlarını takip eden hesabı yeniden kapattı. Musk, yeni kurallar kapsamında birinin konumuna dair bilgi veren hesaplara izin verilmeyeceğini açıkladı. 

Florida’dan bir üniversite öğrencisi olan Jack Sweeney’nin yürüttüğü hesap Elon Musk’ın dışında başka ünlülerin de özel jetleriyle uçuşlarını takip ediyor. 

Rusya’nın Ukrayna işgalinin ardından Sweeeney, Rus oligarklara ait uçakları da takip etmeye başlamıştı. 

Son Güncelleme: 15.12.2022 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15