Elon Musk, Twitter Ofislerini Geç Saatlere Kadar Çalışanlar İçin Yatak Odalarına Dönüştürmeye Başladı

Elon Musk’ın satın aldığı Twitter’ın San Francisco’daki ofisine yataklar yerleştirilmesi sonucu inceleme başlatıldı.

08 Aralık 2022 Perşembe 09:24
Elon Musk, Twitter Ofislerini Geç Saatlere Kadar Çalışanlar İçin Yatak Odalarına Dönüştürmeye Başladı

The Guardian’da yer alan habere göre, Forbes’a konuşan çalışanlar ofis binasında bir katta dörtle sekiz arasında yatak yerleştirildiğini söyledi.

Söz konusu değişikliklerin Elon Musk’ın şirket çalışanlarına yaptığı “çok çalışmak” vurgulu mesajların bir parçası olabileceği konuşuldu.

San Francisco şehir yönetimi ise ticari izin alınmış binada barınma için de alındığına dair başvuru yapılmadığını açıkladı.

Şehri yönetiminin soruşturma başlatmasına tepki gösteren Elon Musk, parkta uyuşturucuya maruz kaldığı için hayatını kaybeden küçük bir çocuğa ilişkin haberi paylaşarak “San Francisco şehri, çocukların fentanilden korunduğundan emin olmak yerine yorgun çalışanlar için yatak sağlayan şirketlere saldırıyor” dedi. 

Son Güncelleme: 12.12.2022 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15