İsviçre'de 'Her şey çok güzel olacak' pankartı

A Milli Voleybol Milli Takımımızın İsviçre'yle Montrö'de oynadığı maçta, tribünlerde "Her şey çok güzel olacak" pankartı açıldı.

14 Mayıs 2019 Salı 08:38
İsviçre'de 'Her şey çok güzel olacak' pankartı

CENEVRE - A Bayan Voleybol Milli Takımımız, İsviçre'nin Montrö şehrinde düzenlenen Montreux Volley Masters Turnuvası'na katıldı. Milli takımımız, B Grubu'ndaki ilk maçında ev sahibi İsviçre'yi 3-1 mağlup ederek, turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.

Maç esnasında tribünlerde Türkçe ve İngilizce yazılı "Her şey çok güzel olacak" pankartı açıldı. 

CHP İsviçre Birliği Başkanı Nadir Köklü, "Pankartı birliğimizin Cenevre temsilcisi Hüseyin Enhas organize etti. Tribünlerde yer alan vatandaşlarımız da pankarta büyük ilgi gösterdiler. Başta Hüseyin Enhas olmak üzere, Cenevre bölgesinde emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Pankart uğurlu geldi ve milli takımımız maçı 3-1 kazandı. Her şey gerçekten de çok güzel olacak" diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.05.2019 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15