Prens Harry, abisi Prens William'ın kendisine fiziksel şiddet uyguladığını açıkladı

Oyuncu Meghan Markle ile evlendikten sonra İngiliz kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye taşınan Prens Harry otobiyografi kitabı Spare'de abisi Galler Prensi William'ın kendisine fiziksel şiddet uyguladığından bahsetti.

05 Ocak 2023 Perşembe 11:29
Prens Harry, abisi Prens William'ın kendisine fiziksel şiddet uyguladığını açıkladı

The Guardian'da yer alan habere göre Prens Harry'nin Spare kitabından bir kesit paylaşıldı. Buna göre,2019 yılında Londra’daki evinde William’ın Meghan hakkında, “zor”, “kaba” ve “ömür törpüsü” dediğini ve kısa bir süre sonra ikisi arasındaki tartışmanın büyüdüğünü söyledi.

Kitapta Harry, “William beni yakamdan tuttu, o sırada kolyem koptu ve beni yere devirdi” ifadelerini kullandı.

Olaydan bir süre sonra William’ın yanına gelerek “Bunu Meghan’a anlatma” dediğini söyleyen Harry, “Yani beni dövdüğünü mü” diye sorduğunu aktardı. William ise, “Harold ben seni dövmedim” diyerek uzaklaşmış.

Harry, bu olayı Meghan’ı anlatmadan önce terapistini çağırdığını kitapta belirtirken içini terapistine döktükten sonra Meghan’a olayı anlattığını dile getirdi.

Son Güncelleme: 05.01.2023 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15