Rus Vatandaştan Putin'e Maaş Tepkisi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kendisini de politikaya sokan ilk isim olan, 90’ların St. Petersburg Belediye Başkanı Anatoli Sobçak’ın 20’nci ölüm yıldönümünde mezarını ziyaret edip çiçek bıraktı. Ziyaret sonrası sokakta Rus vatandaşlarla sohbet eden Putin, bir kadının , “Emekli maaşım 10 bin 800 ruble (170 dolar). Bu maaşla nasıl yaşanır? Bana cevap verin. Siz bu maaşla yaşayabilir misiniz?” sorusuna, "Bu konu bana bağlı değil. Benden daha fazla maaş alanlar var. Devlet başkanının maaşı en yüksek değil" diye yanıt verdi.

22 Şubat 2020 Cumartesi 11:19
Rus Vatandaştan Putin'e Maaş Tepkisi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sokakta bir vatandaşla "emekli maaşı" sohbeti kamerala yansıdı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisini de politikaya sokan ilk isim olan, 90’ların St. Petersburg Belediye Başkanı Anatoli Sobçak’ın 20’nci ölüm yıldönümünde mezarını ziyaret edip çiçek bıraktı. Ziyaret sonrası sokakta Rus vatandaşlarla sohbet eden Putin, bir kadının vatandaşının, “Emekli maaşım 10 bin 800 ruble (170 dolar). Bu maaşla nasıl yaşanır? Bana cevap verin. Siz bu maaşla yaşayabilir misiniz?” sorusuna, "Bu konu bana bağlı değil. Benden daha fazla maaş alanlar var. Devlet başkanının maaşı en yüksek değil" diye yanıt verdi. 

Son Güncelleme: 22.02.2020 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15