Akrabasından Bakan Nebati hakkında suç duyurusu: "Bakanlık unvanını kullanarak benimle uğraşacağına, ekonomiyle ilgilensin"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile husumetli olan akrabası Kenan Nebati suç duyurusunda bulundu: Bakanlık unvanını kullanarak benimle uğraşacağına ekonomiyle ilgilensin.

10 Haziran 2022 Cuma 10:55
Akrabasından Bakan Nebati hakkında suç duyurusu: "Bakanlık unvanını kullanarak benimle uğraşacağına, ekonomiyle ilgilensin"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile baba tarafından kuzeninin oğlu olan akrabası Kenan Nebati arasında yıllardır süregelen husumet devam ediyor. Bakan Nebati’nin geçmişte Meclis’e giriş yasağı getirttiği Kenan Nebati, "soyadını değiştir" teklifinde bulunulmasının ardından Nureddin Nebati ve avukatı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gazete Duvar’dan Serkan Alan’ın haberine göre, İzmir Bayraklı Adliyesi’ne giderek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilmek üzere suç duyurusunda bulunan Kenan Nebati dilekçesinde, “maddi ve manevi zarara uğradığını” belirtti. Bakan Nebati tarafından kendisine "iftira atıldığını", "suçlandığını" ve bu nedenlerle 5 milyon lira zarara uğradığını iddia eden Kenan Nebati, "Beni mağdur etti ve toplumda rencide etti. Aile temelimi yuvamın yıkılmasına sebep oldu" dedi.

Şikâyet dilekçesinde, Bakan Nebati’nin kendisine "soyadını değiştir" teklifinde bulunduğunu, can güvenliğinin olmadığını, özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini kaydeden Kenan Nebati, "Beni mağdur etti. Cezalar aldırdı. Dolandırıcılık suçundan cezaevinde yattım. Derdimi anlatamadım. Halen üzerime gelip bakanlık unvanını kullanarak benimle uğraşacağına ekonomiyle ilgilensin. Bu nedenle Nureddin Nebati’den şikâyetçiyim. Beni mağdur etti, gereğinin yapılmasını arz ederim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.06.2022 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15