Dolar 6 TL'yi Gördü!

Sabah saatlerinden itibaren dolar yine tırmanışa geçti. Dolar kuru gündemdeki tüm gelişmelerden etkileniyor, piyasaları yakından ilgilendiren Dolar/TL gün içinde 6 seviyesini aştı.

10 Ağustos 2018 Cuma 09:10
Dolar 6 TL'yi Gördü!

Piyasaların gözü bugün saat 14:00’da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklayacağı ‘yeni ekonomi modeli’ toplantısında.

Türkiye’nin beş yıllık kredi iflas takası (CDS) primi TL dün, Türk devlet ve banka tahvillerindeki sert satış baskısının etkisiyle 2009’dan bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Türkiye ve ABD arasında yaşanan Rahip Andrew Brunson krizi sonrası dövizde art arda rekorlar kırılıyor. Dün, Türk heyetinin Washington'da temaslarda bulunmasının ardından dolar az da olsa geriledi, ancak gece yarısı dolar yeniden yükseldi. Dolar ve eurodaki son güncel verilere göre, 10 Ağustos Cuma günü Dolar/TL şu an 6 lira seviyesinden, Euro/TL ise 6,90 seviyesinden işlem görüyor. 

Dolar/TL    ALIŞ: 6,1684  SATIŞ: 6,1942

Son Güncelleme: 10.08.2018 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15