İki gündür erişilemiyor; Ziraat Bankası'nın uygulaması çöktü mü?

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına erişim sorunu yaşanıyor. Banka müşterileri, "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısıyla karşılaşıyor. Öte yandan Ziraat Bankası'nın sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama geldi.

16 Temmuz 2021 Cuma 12:38
İki gündür erişilemiyor; Ziraat Bankası'nın uygulaması çöktü mü?

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına bu sabah saatlerinden beri giriş yapılamıyor. Uygulamaya girmek isteyen banka müşterileri, "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısıyla karşılaşıyor.

İKİ GÜN ÖNCE BAŞLADI

Bankanın uygulamasıyla ilgili iki gün önce de böyle bir sorun yaşanmıştı. Yetkililer arıza ile ilgili bilgi vermezken, herhangi bir saldırı olmadığını belirtmişlerdi.

Benzer bir durum geçtiğimiz hafta Akbank'ta yaşanmış ve kullanıcılar iki gün boyunca bilgilerine erişememişti.

Image from iOS

ZİRAAT BANKASI'NDAN AÇIKLAMA

Ziraat Bankası'ndan yaşanan sorunla ilgili açıklama geldi. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada mobil bankacılık sistemine girişte yaşanan sorunun yoğunluktan kaynaklandığı ifade edildi. Ziraat Bankası, işlemlerin diğer kanallardan(Web, telefon bankacılığı vs.) sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebileceğini açıkladı.

Son Güncelleme: 16.07.2021 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15