Muratoğlu'ndan dikkat çeken iddia: 10 milyar doların istenen seviyede ülkeye girmesi için kuru yukarı çıkardılar

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile yapılan anlaşma sonrası Türkiye'ye gelecek 10 milyar dolar değerindeki yatırımla ilgili bir iddiayı paylaştı. Muratoğlu "O paranın istenilen seviyeden ülkeye girmesi için kuru yukarı çıkardılar. Giriş tamamlanana kadar kuru yukarıda tutacaklar… El alemin ağzı torba değil ki büzesin" dedi.

26 Kasım 2021 Cuma 12:27
Muratoğlu'ndan dikkat çeken iddia: 10 milyar doların istenen seviyede ülkeye girmesi için kuru yukarı çıkardılar

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile yapılan anlaşma sonrası Türkiye'ye gelecek 10 milyar dolar değerindeki yatırımla ilgili bir iddiayı paylaştı. Muratoğlu "O paranın istenilen seviyeden ülkeye girmesi için kuru yukarı çıkardılar. Giriş tamamlanana kadar kuru yukarıda tutacaklar… El alemin ağzı torba değil ki büzesin" dedi.

Muratoğlu söz konusu parayla ilgili bir başka iddiayı ise şöyle aktardı:

"Dolar 13.50 seviyesini gördüğü anı baz alıp bunu anlaşma şeklinde de yapmış olabilirler… Bilemiyoruz tabii… Birleşik Arap Emirlikleri açıklar belki… Öyle vizyonsuz bir yönetim var ki işbaşında… Para gelse bile ne yapacak? Söyleyeyim, yine beton dökmek için çukur açacak!

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Son Güncelleme: 26.11.2021 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15